WOŁOWINA

Kark Rozbratel Antrykot Rozbef Polędwica Udziec wołowy Ligwa
Łopatka Szponder Łata Goleń przednia Goleń tylnia Ogon
Kark Rozbratel Antrykot Rozbef Polędwica Udziec wołowy Ligwa Łopatka Szponder Łata Goleń przednia Goleń tylnia Ogon

WSZYSTKIE ELEMENTY

  • Szponder z/k
  • Goleń b/k (Pręga)
  • Łopatka b/k
  • Kark b/k
  • Skrzydło PAD (pieczeń / udziec)
  • Zrazowa górna (pieczeń / udziec)
  • Rostbef b/k (stekowy)
  • Antrykot b/k (stekowy)
  • Gulasz wołowy
  • Ligawa
  • Mięso drobne 90/10
  • Mięso drobne 80/20
  • Polędwica bez warkocza 1,5-
  • Polędwica bez warkocza 1,5+
  • Polędwica bez warkocza 1,8+
  • Polędwica bez warkocza 2,2 +
  • Kości wołowe
  • Ogony wołowe
  • Burgery wołowe mrożone ( 200g, z przodów wołowych)
  • Mięso mielone

STEKI WOŁOWE

  • T-Bone
  • Porterhouse
  • Tomahawk
  • Rib eye

PODROBY WOŁOWE

  • Ozory
  • Wątroba
  • Serca
  • Płuca
  • Świeca
  • Przepona
  • Policzki wołowe

WOŁOWINA SEZONOWANA

  • Polędwica 1,8+
  • T-Bone
  • Porterhouse
  • Antrykot Marmurkowy 2+
  • Antrykot Marmurkowy 2,5+
  • Rostbef
  • Antrykot
  • Antrykot Marmurkowy 3+
  • Antrykot Marmurkowy 3,5+
  • Oko Antrykotu Marmurkowy ( Rib Eye )
  • Rostbef Marmurkowy 5+
  • Rostbef Marmurkowy 6+
  • Polędwica, rostbef, antrykot z kością 20 kg +