DRÓB

Pierś Ćwiartka Udko Skrzydełko Podudzie
Pierś Podudzie Skrzydełko Udko Ćwiartka

WSZYSTKIE ELEMENTY

  • Filet (pojedynczy, b/k b/s)
  • Filet ze skórą
  • Filet supreme (ze skrzydełkiem i bez lotki)
  • Kurczak cały
  • Porcja rosołowa
  • Ćwiartka
  • Udko (noga)
  • Podudzie (Pałki)
  • Skrzydełka
  • Mięso trybowane bez skóry
  • Mięso trybowane ze skórą
  • Kurczak trybowany
  • Udziec z kurczaka
  • Łapki

PODROBY Z KURCZAKA

  • Wątróbka
  • Żołądek
  • Serca

Skontaktuj się z nami

Dane kontaktowe

  • Kompania Mięsna S.C. B. Krawczyk, D. Krawczyk, J. Krawczyk
  • 30-133 Kraków, ul. Lea 116
  • biuro@kompaniamiesna.pl
  • zamowienia@kompaniamiesna.pl
  • 733 733 881
  • 601 634 631

Strona stworzona przez: Toucan Agency